Welkom bij Intermarkit Consultancy - business innovators

 

Consultancy

Intermarkit Consultancy is een ervaren speler op het snijvlak van Business, ICT en Marketing in de financiële sector. Onze zakelijke partners zijn gerenommeerde banken, verzekeraars en beleggingsinstellingen in Europa.

De consultancy activiteiten zijn het domein van Joop Beekmans MBA MBI, managing consultant bij Intermarkit.nl. Met meer dan vijfendertig jaar ervaring in de internationale financiële dienstverlening, waarvan zo’n twintig jaar als senior marketeer, ICT-consultant en C-level interim manager, heeft Joop een stevig "track-record" opgebouwd als innovator in de branche en als initiator van vele succesvolle bedrijfs- en productintroducties in binnen- en buitenland.

Joop Beekmans “ ..Als Business Analist help ik onze partners bij het vertalen van de wensen en behoeftes van de business naar slimme en efficiënte oplossingen binnen de organisatie. Een nieuwsgierige geest, gevoel voor de markt en een frisse blik vormen, samen met een goede theoretische achtergrond en een stevige dosis kennis van de branche, het fundament voor veel van de innovatieve ideeën en oplossingen van Intermarkit Consultancy...”

Eerdere opdrachtgevers zijn o.a.

  • Threadneedle Investments (London),
  • Lombard International Assurance (Luxemburg),
  • Groupe Axa (Parijs)
  • BNP Parisbas Fortis (Brussel)

Volledige lijst en aanbevelingen op verzoek.
CONTACT

Intermarkit Consultancy
Pisastraat 11
5237 EK'-Hertogenbosch


of bel: 073 851 09 99Intermarkit Consultancy is ingeschreven bij de KvK onder nr. 54142806,

© Intermarkit.nl 2018